Horké Lipovky

Minulé deskohraní Lipovky bylo opravdu nezapomenutelné, a to hned z několika důvodů!

Hraní je základ: Na své si přišli jak menší, tak větší. Mestečko Palermo v jednu chvíli opanovalo všechny děti v dosahu, kde jich na podlaze hrálo hned devět, zatímco další skupinka zachraňovala ztracené civilisty v Zombicide, bylo slyšet překřikování u Taco-Kočka-koza-sýr či mlácení do stolu u postřehovky Duch. Nechyběly ani Souboj generací ozvláštněné hraním pouze ve dvou, Výbušná koťátka a spousta dalších her.

Nové tváře: Přestože účast byla o něco nižší, přivítali jsme i několik nových tváří. Sešlo se nás kolem dvaceti, a zejména potěšilo, že až z dalekého druhého konce Prahy k nám dorazila dvojice, která nás našla díky pravidelně rozvěšovaným letáčkům, a přišly se také podívat nové tváře z 5. třídy. Všem novým hráčům moc děkujeme za účast a doufáme, že se jim u nás líbilo!

Nečekané drama: Bohužel se naše deskohraní nečekaně přerušilo kvůli požáru, který vypukl blízko školy. Většina účastníků šla zjišťovat situaci přímo na místo a doufáme, že škody nebudou velké. Velké díky patří všem zúčastněným hasičům jako vždy za jejich zásah!

Špagetový mistr: A na závěr ještě jedna perlička – jeden z našich pravidelných účastníků nám prozradil, že o víkendu vyhrál na festivalu Maker Fair soutěž ve stavění mostu ze špaget! Moc gratulujeme a jsme rádi, že máme tak kreativní příznivce.

I přes nečekané komplikace jsme si minulé Lipovky užili. Lipovky nejsou jen o hraní, ale i o společných zážitcích. Těšíme se na vás na příštím deskohraní 14. června.

Napsat komentář