Recap 2023

Ahoj @všichni !

V roce 2023 jsme se po určitém váhání rozhodli zkusit novou věc a založili jsme https://www.lipovky.cz/, uspořádali první organizované deskohraní v Lipencích a začali tím postupně sdružovat obyvatele Lipenců se zájmem o komunitní hraní deskových i jiných her.

Od startu v dubnu minulého roku jsme uspořádali 8 měsíčních setkání, na kterých jsme odehráli desítky her – od karetních přes logické až po strategické, ekonomické i fantasy a zombie tématiku, s účastí mezi 20-30 lidí od malých dětí až po ty zkušenější z nás, rodiny, jednotlivce i páry. Náš herní fond jsme od té doby obohatili o 6 nových her včetně pár úspěšných hitovek. Za finanční podporu, která mi dosud umožňovala dosud minimalizovat náklady spojené s organizácí Lipovek, se sluší poděkovat MČ Lipence, a doufám, že bude v tomto duchu možné pokračovat i nadále.

Byla to snad spousta zábavy a nejen herních zážitků (nesmíme zapomínat na kulinářské umění několika příznivců, po jejichž sladných i slaných výtvorech se vždycky zapráší).

Děkujeme vám všem, kteří jste se s námi v roce 2023 potkali!

Dokud dává tato činnost několika z nás smysl, tak v novém roce bychom rádi v Lipovkách pokračovali, a ideálně i přivítali nové tváře. Přál bych si, aby se u deskohraní potkávalo více lidí, třeba i takových, kteří k sobě němají jinak blízko, nebo se neznají.

Další Lipovky se uskuteční 19. ledna 2024 jako obvykle mezi 17-22hod v jídelně ZŠ Lipence

Přeji všem hodně spokojenosti a štěstí, a ať je vám v letošním roce Bůh kostek nakloněn!

Napsat komentář